ВКУСОТ НА ТРАДИЦИЈАТА

  • penne-slide
  • fusilli-slide
  • pipette-slide
  • filini-slide
  • mini-pipette-slide
  • rigatoni-slide

75 ГОДИНИ НА ВАШАТА ТРПЕЗА!

За нас

Почетоците на тестенини Глорија почнуваат од 1938 година со индустрискиот развој на старо Скопје. Oсновен производ на фабриката Глорија биле стандардните макарони, чиј вкус уште во тоа време претставувал единствен избор на тестенини.

Глорија денес го носи вкусот на традицијата со подобрен квалитет, со модернизирано производство, со зголемена палета на производи, со подобрена амбалажа и е поблиску до своите потрошувачи со својата присутност во сите мали и големи маркети низ државата.

Прочитај повеќе...

Галерија